Maalta Marsille - kuinka me toimitimme näppäimistöjä marssiin

  01.03.2017

Jokainen haaveilee epätoivoisesti olevansa hopeisen näytön, mutta Nexus Componentsilla on kokemus seuraavasta parhaasta tilanteesta, kun yksi sarjasta teollisuusbändeistä löytyy tieteiskirjallisuutta, The Martianilta. Matt Damonin pääosassa ja legendaarisen Ridley Scottin ohjannut elokuva on keskittynyt huipputekniikan avaruusteknologiaan, joten olimme iloisesti iloisia toimittamasta kaikkia ruutunäppäimistöjä, joita esiintyy lukuisissa kohtauksissa koko 141 minuutin ajan.

 

Seuraavassa on lyhyt kuvaus jokaisesta tuotteestamme erilaisissa teollisuusnäppäimistöissämme, mukaan lukien näyttelyn tähti, KIF6000-Bx-sarja.

 

KIF6000-Bx teollisuusvalaistu näppäimistö

 

Seuraavan kerran, kun katselet Martiania, tarkkaile KIF64U4-NR-BR-mallia, joka on monipuolinen Medical / Industrial-näppäimistö JoyStick Cursor Controllerilla. Fyysinen hiiri tällä tuotteella on luotettava ja kestävä muotoilu, jossa on yksinkertainen pisteen ja napsautustoiminto. Ei ole myöskään ajureita, joten käyttäjät voivat vain liittää ja toistaa. Sen taustavalaistu, kestävä ja ergonominen muotoilu sopii myös vaikeisiin ympäristöihin, mikä on ehkä se, että se oli edessä ja keskellä Damonin Marsin aikana!

 

 

 

KI6800-Bx-sarjan taustavalaistu näppäimistö

 

KI6800-Bx-sarja tarjoaa vakiovarusteisiin 101/104 keskeisiä ominaisuuksia vankalla ja innovatiivisella kompaktilla jalanjäljellä, joten se sopii erinomaisesti työympäristöihin, joissa tilaa ja siirrettävyys ovat keskeinen asia. Nämä OEM-taustavalaistu ja sinetöity näppäimistö ovat riittävän kovaa lääketieteen, avaruus- ja sotilastandardien täyttämiseen, kun taas 2 mm: n avaimen kulku ja muovatut silikonikumi-näppäimet takaavat erinomaisen tuntuisen tuntuman.



KIO6800-Bx OEM taustavalaistu näppäimistö

 

KIO6800-Bx-sarjassa yhdistyvät täydellinen taustavalo ja kompakti jalanjälki CTI: n OrbitalMouse-osoittimella. Hiiri, joka sijaitsee KIO6800-Bx: n oikeassa alakulmassa, lisää kosketuslevyn toimivuutta ja ergonomiaa. Sen ajautumattomalla painikkeella toimiva painike ja valettu silikonikumikuori ovat helppokäyttöisiä ja kestäviä.

 

KIO7800-Bx-sarjan OEM valaistu näppäimistö

 

KIO6800-Bx-sarjassa on kaikki KI6800-Bx: n ja KIO6800-Bx: n toiminnot sekä kaksitoista toimintonäppäintä ja erillinen numeronäppäimistö. Patentoitu kompakti jalanjälki sopii hyvin asiakaskohtaisiin asennuksiin. Vihreän tai punaisen LED-taustavalon välillä on valinta, kullakin kymmenellä voimakkuustasolla käytettäväksi alhaisen tason valaistustöissä.

 

KI6000-Bx-sarjan teollisuusvalaistu näppäimistö

 

KI6000-Bx-sarja on vesitiivis mini-näppäimistö, joka on pakattu eloksoituun alumiinikoteloon. Ne voidaan asentaa nopeasti ja helposti suljetuilla kierteillä varustetuilla rei'illä ja ruuveilla, kun taas kumi-jalat sallivat tämän mallin asentamisen mihinkään pinnalle. Tiivisteiden tiiviste ja kestävä kotelo suojaavat valaistua näppäimistöä. Soveltuu ympäristöihin, joissa laitteet voivat altistua ääriolosuhteille.

 

KIO6000-Bx-sarjan teollisuusvalaistu näppäimistö

 

KIO6000-Bx-sarjassa on Orbital-hiiri ja täysikokoiset avainominaisuudet innovatiivisella pienellä jalanjäljellä. Pienet matkalatut silikonikumielastomeeri-avaimet, kulta nikkelikoskettimilla ja erinomainen tiivistys yhdistävät tuntoaistin. Täydellinen pitkäikäiseen toimintaan monissa kovissa työympäristöissä.

 

KIO7000-Bx-sarjan teollisuusvalaistu näppäimistö

 

KIO7000-Bx-sarja on suljettu valaistu näppäimistö. Erillinen numeronäppäimistö ja kaksitoista toimintonäppäintä ovat ihanteellisia tietojen syöttöä haastavissa ympäristöissä, joissa on heikko valaistus Kova ja kestävä, KIO7000-Bx voidaan ostaa ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta.

 

KIT6000-Bx-sarjan teollisuusvalaistu näppäimistö ja telakointialusta

 

KIT6000-Bx-sarjassa on 1,3 tuuman ohjauspyörän osoitin, joka lisää mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kotelo on tiivis ja tiiviste tiivistetty pohjalevy ja kierre reikiä valinnaiselle asennukselle sekä kompakti ja täysi avainominaisuus, joka löytyy kaikissa valaistuneissa teollisissa näppäimistämme.